Afgelasting NOTK 2020

En toen belandden we met z’n allen in de coronacrisis en werd alles anders… De door het kabinet en RIVM opgelegde voorwaarden tijdens deze coronacrisis maken het organiseren van evenementen tot 1 september 2020 onmogelijk. Deze maatregel treft dus ook de jaarlijkse Night of the Koemarkt in Heerenveen, het grootste gratis toegankelijke muziekfestijn van Friesland. De 24ste editie, die plaats zou vinden op zaterdagavond 27 juni 2020, zal dan ook niet doorgaan. Hetzelfde geldt voor het middagprogramma op 27 juni en Kleintje Koemarkt op vrijdagavond 26 juni.

De voorbereidingen voor het evenement waren al in volle gang en ook een gedeelte van de line-up, waaronder Henk Poort, Lange Frans en Emma Heesters, werd de afgelopen weken bekendgemaakt. De teleurstelling bij de organisatie is groot. Desondanks heeft het bestuur aangegeven 100% achter het besluit te staan, aangezien de gezondheid en veiligheid van bezoekers, vrijwilligers, partners, sponsoren en artiesten de hoogste prioriteit heeft.

Zet 26 juni 2021 alvast in je agenda, want dan vindt de volgende Night of the Koemarkt plaats en het staat natuurlijk buiten kijf dat dit een memorabele editie wordt!