NOTK Masters Golf

Golfen – Genieten – Goede Doel. Zo kunnen we onze golfdag op vrijdag 9 juni 2023 het beste omschrijven. Welkom bij de eerste editie van de NOTK Masters op GC Heidemeer in Heerenveen. Speel jij ook mee?

Tijdens deze supergezellige golfmiddag word je volledig verzorgd met een feestelijke ontvangst, baancatering, borrelhapjes, diner en – uiteraard – muziek!

Steun onze Night of the Koemarkt!

Met jouw deelname steun je de Night of the Koemarkt en jouw bijdrage komt volledig ten goede aan dit grootste gratis toegankelijke muziekfestival van Friesland dat eind juni voor de 25ste keer georganiseerd wordt in het Heerenveense Centrum. Omdat Night of the Koemarkt altijd gratis toegankelijk is, draait het evenement volledig op sponsoring, donaties en vrijwilligerswerk.

Voor € 150 per persoon ontvang je als tegenprestatie een fantastische golfdag, een belevenis die je niet wilt missen. En doe je als Team met 2 personen mee, dan betaal je € 250 voor deze all inclusive golfdag. Iedereen met Baanpermissie kan inschrijven, maar er wordt gespeeld vanaf max. hcp 36. De wedstrijdvorm is Texas Scramble voor een team van 2 personen: wie mogen aan het einde van de dag het felbegeerde Winners Jacket aantrekken. Daarnaast zijn er spectaculaire individuele prijzen te winnen. Na de prijsuitreiking vindt er nog een veiling ten behoeve van de Night of the Koemarkt plaats met een aantal prachtige items.

Kortom, een heerlijk verzorgde dag voor een fantastisch doel.

Programma NOTK Masters vrijdag 9 juni 2023

12.00-13.00 uur        ontvangst met koffie en lekkernij

13.30 uur                    shotgun start 9-holes wedstrijd NOTK Masters

16.00                           binnenkomst, borrel, DJ

17.30                           prijsuitreiking & veiling

18.00                           buffet

19.00                           einde dag

 

Aanmeldformulier

Meld je snel aan via het onderstaande formulier.

Aanmeldformulier NOTK Masters Golf

Na uw aanmelding ontvangt u onze factuur voor deelname.

* Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

chevron-down