Heerenveen op Stelten

HEERENVEEN OP STELTEN

ZATERDAG 29 JUNI 12.00-18.00 UUR

Voorafgaande aan het Promsconcert Night of the Koemarkt gaan we overdag ook het centrum van Heerenveen op z’n kop zetten. Dan organiseren wij namelijk het evenement HEERENVEEN OP STELTEN. Op vier locaties in het centrum trakteren wij het publiek gratis op muziek, dans en entertainment, voor jong en oud.

 AMALIUS VAN OENEMAPARK & BREEDPAD 12.00-18.00 uur

IBIZAMARKT

Na het succes van vorig jaar komt de Ibizamarkt terug naar Heerenveen. Kom chillen, shoppen en dansen op deze gezellige markt met een gevarieerd aanbod van Ibiza lifestyle producten waaronder fashion, sieraden, tassen, vintage en kunst. Vanaf het speciale

IBIZAPODIUM zorgt DJ Melandru voor zwoele lounge muziek en het Heerenveense Flower Power koor verzorgt meerdere optredens. Dit jaar wordt de Ibizamarkt twee keer zo groot en wordt het Amalius van Oenemapark via een loopbrug verbonden met het Breedpad zodat je op beide kanten kunt genieten van deze gezellige hippiesfeer.

GEERTS WILLIGENPLEIN 13.30-17.00 uur

KIDSPLAZA MET BELLENTUIN

HEERENVEEN OP STELTEN is gratis toegankelijk voor jong en oud en kinderen zijn dan ook van harte welkom op ons speciale Kidsplaza. Met palmbomen, heerlijke strandstoelen en liters zeepsop toveren wij het G. Willigenplein om in een vrolijk mobiel minipretpark waar kinderen hun bellen-show kunnen tonen. Met ringen, zwaarden, touwen en andere attributen worden de mooiste bellen gemaakt, hetgeen ook voor de genietende ouders een visueel feest is. In deze Bellentuin draait het om lucht, sop en creativiteit. Daarnaast zal goochelaar Lucas van Dijk (winnaar Heerenveen’s Got Talent) diverse optredens verzorgen.

 

GEMEENTEPLEIN 12.00-17.00 uur

YOUNG TALENTS

Maak kennis met de jonge talenten van Heerenveen! Op het Gemeenteplein wordt er de hele middag een verrassend en afwisselend programma aangeboden van muziek, dans en theater dat wordt verzorgd door de creatieve studenten van  D’Drive Friesland College en de Fedde S Big Band. Wij zijn er trots op dat ook lokale veelbelovende artiesten bij ons voor het voetlicht kunnen treden.

 

BRASSERIE LA FONTAINE 13.30-17.00 uur

BRASS & DRUMS

Op veler verzoek is ook Sambaband  Almondegas dit jaar weer van de partij! Met hun swingende muziek zullen zij het publiek ongetwijfeld weer opzwepen. Laat je daarnaast verrassen door LOBA LOBA. Deze drie muzikale dames zullen je betoveren met hun muziek. Laat je meevoeren met hun betekenisvolle muziek, de verrassende synergie en magische passie. Dweilorkest De Deurdweilers zorgt zaterdagmiddag voor veel gezelligheid en de vrolijke noot zorgen.