Heerenveen op Stelten

ZATERDAG 29 juni 2019

Voorafgaande aan de jaarlijkse Night of the Koemarkt op zaterdag29 juni 2019 zal er ook op zaterdagmiddag in het centrum van Heerenveen een groot evenement georganiseerd gaan worden door de Stichting Night of the Koemarkt : HEERENVEEN OP STELTEN. (HOS)
Op diverse locaties in het centrum wordt het publiek gratis getrakteerd op muziek en entertainment, voor jong en oud. 

AMELIUS VAN OENEMAPARK – IBIZA MARKT vanaf 12.00 uur
Dit is de plek waar het al volop zomer is met de Ibiza markt. Ibiza markt On Tour verzorgt  tussen 12.00 en 18.00 een gevarieerd aanbod van Ibiza lifestyle producten waaronder fashion, sieraden, tassen, vintage en kunst. Vanaf een boot die voor het parkje in het water ligt, zorgt een DJ de hele middag voor zwoele Ibiza lounge muziek, zodat de Ibiza sfeer ook op de omliggende terrassen nog kan worden gevierd.

OVERKLUIZING – FS BIGBAND EN SLAGWERKGROEP SYNCOOP vanaf 13.30 uur
Vanaf de Podiumwagen zal onze eigen Fedde Schurer Bigband de hele middag swingende muziek verzorgen. Ook zullen er twee speciale optredens zijn van Slagwerkgroep Syncoop

JUMBO PLEIN/MOLENPLEIN – PROGRAMMA D’DRIVE vanaf 13.30 uur
Op dit prachtige nieuwe plein is de hele middag een afwisselend aanbod van modeshow, dans en muziek. Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met D’Drive/Friesland College.

GEMEENTEPLEIN – 

BRASSERIE LAFONTAINE – DWEILEN & SAMBA vanaf 13.30 uur
Bij La Fontaine zal er de hele middag muziek aangeboden worden door verschillende Dweilorkesten en de swingende Almondegas Sambaband. Zij sluiten samen de dag af om 17.00 uur met een zinderende finale op de Oude Koemarkt.