Heerenveen op Stelten

ZATERDAG 30 JUNI 2018

Voorafgaande aan de jaarlijkse Night of the Koemarkt op zaterdag 30 juni 2018 zal er ook op zaterdagmiddag in het centrum van Heerenveen een groot evenement georganiseerd gaan worden door de Stichting Night of the Koemarkt : HEERENVEEN OP STELTEN. (HOS)
Op diverse locaties in het centrum wordt het publiek gratis getrakteerd op muziek en entertainment, voor jong en oud. Een Vossenjacht zal de verschillende locaties verbinden.

AMELIUS VAN OENEMAPARK – IBIZA MARKT vanaf 12.00 uur
Dit is de plek waar het al volop zomer is met de Ibiza markt. Ibiza markt On Tour verzorgt  tussen 12.00 en 18.00 een gevarieerd aanbod van Ibiza lifestyle producten waaronder fashion, sieraden, tassen, vintage en kunst. Vanaf een boot die voor het parkje in het water ligt, zorgt een DJ de hele middag voor zwoele Ibiza lounge muziek, zodat de Ibiza sfeer ook op de omliggende terrassen nog kan worden gevierd.

OVERKLUIZING – FS BIGBAND EN SLAGWERKGROEP SYNCOOP vanaf 13.30 uur
Vanaf de Podiumwagen zal onze eigen Fedde Schurer Bigband de hele middag swingende muziek verzorgen. Ook zullen er twee speciale optredens zijn van Slagwerkgroep Syncoop

JUMBO PLEIN/MOLENPLEIN – START VOSSENJACHT EN PROGRAMMA D’DRIVE vanaf 13.30 uur
Op dit prachtige nieuwe plein is de hele middag een afwisselend aanbod van modeshow, dans en muziek. Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met D’Drive/Friesland College.

Hier is ook  de START van de VOSSENJACHT.

GEMEENTEPLEIN – BOUWWEDSTRIJD MET LEGO STENEN vanaf 13.30 uur
Deze locatie wordt omgetoverd in een grote bouwplaats vol tafels met Lego stenen. Hier kunnen kinderen meedoen aan de bouwwedstrijd. Iedereen krijgt zijn eigen bouwplaat en kan zo een prachtig bouwwerk maken. Aan het einde van de dag wint het mooiste bouwwerk een leuke prijs. Daarnaast kunnen de spellen LEGO Batman 2™ en LEGO The Movie™ gespeeld worden. Echt een kinderactiviteit dus met veel interactie en pret!

BRASSERIE LAFONTAINE – DWEILEN & SAMBA vanaf 13.30 uur
Bij La Fontaine zal er de hele middag muziek aangeboden worden door verschillende Dweilorkesten en de swingende Almondegas Sambaband. Zij sluiten samen de dag af om 17.00 uur met een zinderende finale op de Oude Koemarkt.

VOSSENJACHT HEERENVEEN OP STELTEN vanaf 13.30 uur
’s Middags kunnen gezinnen meedoen aan de gezellige Vossenjacht. Start hiervan is op het Jumbo Plein/Molenplein. Men kan de Vossen onder andere vinden op alle bovengenoemde locaties. Zo kan er tijdens de jacht genoten worden van alle entertainment op de verschillende locaties. Hoofdprijs is een Klimarrangement & Diner voor 4 personen, aangeboden door Mountain Network en Restaurant De Koningshof. Bij de grote finale om 17.00 uur op de Oude Koemarkt zullen de Winnaars van de Vossenjacht bekend worden gemaakt.