HELP DE XMAS-EDITIE MOGELIJK MAKEN!

In de afgelopen weken zijn er diverse initiatieven ontstaan i.s.m. de Gemeente Heerenveen, ’n Gouden Plak, HOV en meer betrokken partijen om rond kerst nog een aantal leuke ‘Kerst’ activiteiten te organiseren in en rond het centrum van Heerenveen.

Durf te vragen

Night of the Koemarkt is ook gevraagd een bijdrage te leveren. Op korte termijn hebben we met een grote groep vrijwilligers de XMAS-EDITIE kunnen bedenken en organiseren. Echter, hangt er aan een professionele organisatie ook een stevig prijskaartje (artiesten, podiumbouw, techniek en veel meer) die we deels uit bijdragen en eigen middelen kunnen betalen. Maar we hebben ook geconstateerd dat we nog € 25.000, - nodig hebben om het voor iedereen gratis toegankelijk te houden. Daarom vragen we bedrijven en particulieren om een vrijwillige bijdrage of donatie om samen dit tekort helemaal of grotendeels weg te kunnen poetsen.

Help de XMAS-EDITIE mogelijk maken!

De afgelopen CORONA periode willen we met de sfeervolle XMAS-EDITIE een vrolijke noot geven aan het einde van 2021. We hebben echter nog € 25.000, - nodig om ons begrotingstekort weg te poetsen. Hiervoor vragen we iedereen (particulier en zakelijk) om ons met een vrijwillige bijdrage te helpen deze begroting sluitend te krijgen.

Ja, ik help en doneer!
Het grootste muziekevenement van Friesland dat gratis toegankelijk is. Een fantastisch promsconcert waarbij pop, rock, klassiek en musical elkaar kruisen en deze unieke combinatie maakt dit evenement al jarenlang tot een daverend succes.