Sponsors

Word ook sponsor in 2020

Door veel steun uit het bedrijfsleven, Stichting Horeca Oude Koemarkt én de Gemeente Heerenveen is het ieder jaar weer gelukt om de begroting van Night of the Koemarkt rond te krijgen. Daardoor kunnen jaarlijks meer dan 8.000 bezoekers op die ene zaterdag in juni GRATIS getuige zijn van dit sprankelende muziekevenement, uniek in Friesland.

VIP-behandeling

Natuurlijk krijgen de sponsoren van Night of the Koemarkt een VIP-behandeling tijdens het Promsconcert op zaterdagavond 27 juni 2020. Vanaf onze speciale sponsor-loge kunt u tijdens het concert onbeperkt genieten van een hapje en drankje. Tevens is onze grote en gezellige sponsor-loge uitermate geschikt om te netwerken met andere ondernemers uit de regio Heerenveen.

Wij zijn onze sponsoren zeer dankbaar voor hun bijdrage, zonder uw steun kunnen we niet!

Sponsormogelijkheden

Stichting Night of the Koemarkt gaat uit van de gedachte dat een sponsorinvestering in verhouding moet staan met de tegenprestatie. Door de enorme kwalitatieve groei van ons evenement van de afgelopen jaren is de uitstraling voor onze sponsoren steeds groter geworden. Veel sponsoren zijn al jaren betrokken bij Night of the Koemarkt en hebben hiermee de continuïteit van het evenement gewaarborgd. Er zijn in 2020 vele mogelijkheden om een sponsorvorm in te vullen. Het uitgangspunt is een zeer exclusieve wijze van promotie. De definitieve invulling van het pakket is afhankelijk van de wensen en specificaties van u als sponsor.

Volg de link voor alle Sponsormogelijkheden2020

Bestel sponsorpakket

Hoofdsponsoren

Co-sponsoren

Naam sponsoren