Vrijdag 29 juni

Kleintje Koemarkt met The Originals

Op vrijdagavond 29 juni wordt het NOTK-weekend traditioneel ingeluid met ‘Kleintje Koemarkt’, in samenwerking met Horeca Oude Koemarkt. Vanaf 22.00 uur treedt de band The Originals op. The Originals spelen ALLES op verzoek. Het publiek heeft dus een heel actieve en belangrijke rol tijdens de show. En daarin is deze band absoluut uniek!

The Originals zijn met recht de meest muzikale interactieve live-act van Nederland. En dat maken de heren al jaren waar op vele podia in binnen- en buitenland. Ze speelden al in het Holland Heineken House in Turijn, Beijing en Vancouver, op het Museumplein, Bevrijdingspop Haarlem, Live538XXL, DWDD en de Vrienden van Amstel Live.

Het muziekfestijn van The Originals op Kleintje Koemarkt begint met een muzikaal verzoek op het zogeheten ‘zaalpodium’. Op deze bescheiden showspot in het publiek staat een opvallende microfoon, waarmee iedereen zijn of haar favoriet kenbaar kan maken. Als je The Originals eenmaal gehoord en gezien hebt, weet je het zeker: nothing sounds like The Originals! Vrijdagavond 29 juni zal een fantastische opwarmer zijn voor het grote Promsconcert op zaterdag 30 juni!