Vrijdag 28 juni

HEERENVEEN OP STELTEN

VRIJDAG 28 JUNI 2019 16.00-22.00 uur

Twee dagen lang zetten wij het Heerenveense Centrum op z’n kop : HEERENVEEN OP STELTEN. Na het grote succes van vorig jaar komt de Ibizamarkt terug, maar liefst 2 dagen! Deze Ibizamarkt is geinspireerd op de hippe markten van Ibiza met gezellige kraampjes waarbij moderne hippies originele hippie en bohemian producten aanbieden. We beginnen vrijdagmiddag 28 juni om 16.00 uur en op het grote IBIZAPODIUM in het Amalius van Oenemapark zullen er optredens zijn van het Heerenveense Flower Power Koor en kun je heerlijk chillen bij de loungemuziek van DJ Melandru. Van 20.00-22.00 uur zal er een optreden zijn van de WANT2SWING BigBand. Deze spetterende BigBand met maar liefst drie vocalisten maakt de belofte meer dan waar. De muziek is te typeren als vocale soul jazz met hier en daar een swingende toets Latin en Funk! Lekker om naar te luisteren, heerlijk om naar te kijken en perfect om op te bewegen! Welkom op onze Ibizamarkt!

Op vrijdagavond 28 juni wordt het NOTK-weekend traditioneel ingeluid met ‘Kleintje Koemarkt’, in samenwerking met Horeca Oude Koemarkt. Vanaf 21.00 uur: Kleintje Koemarkt!

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer de missie. Een gedreven zanger, een spetterende
zangeres, vier energieke topmuzikanten en een VJ op één podium: met JETSET LIVE! haal je high energy en de
absolute top in huis.
JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Dit alles aangevuld met live VJ-beelden op LED screen, kortom een genot om naar te kijken.
Met een custom made licht- en VJ-show en knallende shooters is het één en al energie op het podium. Vanuit hun passie en gedrevenheid blijven we ons continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor u telkens weer verrast wordt.