Nightwalk - FAQ 2023

Hieronder vind je het antwoord op veelgestelde vragen over de derde en tevens laatste Night 2 The Koemarkt die wordt gehouden op vrijdagavond 8 september 2023.

Hoe laat begint de nightwalk 2 the koemarkt?

Vrijdagavond 8 september starten we vanaf 19.30 uur op het Gemeenteplein. We werken niet met starttijden. Vanaf 18.00 uur kun je je ticket laten scannen en ontvang je de speciale Nightwalk Goodie. Tevens kun je je producten inleveren voor de Voedselbank bij de hiervoor speciaal ingerichte stand.

 

Hoe laat eindigt de nightwalk 2 the koemarkt?

We verzoeken de deelnemers uiterlijk om 00:30 binnen te zijn op de Finish Oude Koemarkt. Het feest na de finish gaat nog door tot 01:00. De kroegen op de Oude Koemarkt nemen het feestje daarna over en geven jullie geruime tijd om gezellig af te sluiten.

 

Hoe werkt de start op het gemeenteplein?

Vanaf 18.00 uur ben je welkom op het Gemeenteplein om je ticket te laten scannen en om alvast in de gezellige sfeer te komen van onze Heerenveense Avondwandeling. Na de feestelijke opening door onze Burgemeester wordt er vanaf 19.30 uur gestart vanuit het startvak tussen Gemeenteplein en Overkluizing. Om de paar minuten starten er groepen van 150-200 wandelaars.

 

Hoe kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan uitsluitend online vanaf 1 april. De inschrijving sluit op vrijdagavond 8 september om 18.00 uur. Via de actieknop HIER INSCHRIJVEN kun je je aanmelden. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is echt vol. Er kunnen maximaal 3000 wandelaars deelnemen aan de Nightwalk 2 The Koemarkt. Meedoen kost 15 Euro per persoon. Het inschrijfgeld dient betaald te worden via Ideal. Bij inschrijving wordt deze mogelijkheid automatisch aangeboden. Met jouw inschrijving steun je 100% het muziekevenement Night of the Koemarkt en doe je automatisch direct mee aan onze grote verloting met prachtige prijzen, zoals dinerbonnen en cadeaubonnen van Heerenveense winkels.

 

Hoe doe ik mee aan de verloting?

Voor 15 Euro per persoon koop je een ticket en dat is inclusief 1 lot. Jouw ticketnummer is tevens je lotnummer. De dag NA de Nightwalk, dus zaterdag 9 september worden via Facebook de winnende nummers bekend gemaakt. Op diezelfde dag kun je tussen 14.00- 18.00 uur je prijs ophalen in Cafe It Houtsje aan de Oude Koemarkt. Neem dan natuurlijk je winnende ticket/lot-nummer wel even mee. 

 

Ik ben wel ingeschreven maar heb geen ticket ontvangen

Als je Hotmail-gebruiker bent, adviseren we je om in jouw SPAM-box te kijken. De ervaring leert dat er helaas nog al wat tickets onbedoeld daarin terecht komen. Het toesturen van tickets duurt maximaal 3 werkdagen.

 

NIGHTWALK - LICHT

Het is en blijft een Nightwalk. Verlichte en donkere stukken van de route wisselen elkaar af. Heb je behoefte aan (meer) licht tijdens de wandeling, zorgt dan zelf voor een zaklamp of gebruik de lamp op je mobiele telefoon.

 

Is er een maximum snelheid?

Ja, er is een kopgroep. Zij lopen voorop en bepalen de maximum snelheid.

 

Zijn er onderweg toiletten?

Ja, er zijn diverse gelegenheden om naar het toilet te gaan. Dit wordt op de desbetreffende locaties aangegeven.

 

Is het een prestatie-wandeling?

Nee, het is vooral gezond & gezellig!

 

Als ik met de auto kom, waar kan ik dan parkeren?

Wij adviseren te parkeren op een van de volgende plekken : Parkeergarage Geerts Willigen, Molenplein, Gashoudersplein.

 

Moeten we voor onderweg eten of drinken meenemen?

Het is vrij om zelf eten of drinken mee te nemen, maar er zijn onderweg voldoende gelegenheden om iets te verkrijgen.

 

Mag de hond ook mee?

Het staat je vrij jouw aangelijnde hond mee te nemen, maar je kunt de hond niet bij alle locaties mee naar binnen nemen. Daarnaast verzoeken wij je om hondenpoepzakjes mee te nemen.

 

Krijg ik mijn inschrijfgeld terug als de nightwalk 2 the koemarkt onverhoopt niet door zou gaan?

Indien de Nightwalk 2 the Koemarkt niet doorgaat, is het niet mogelijk om jouw inschrijfgeld terug te ontvangen. Ook als je een andere reden hebt om niet mee te (kunnen) lopen, kunnen de tickets niet geretourneerd worden en kan er geen restitutie van inschrijfgeld gevraagd worden.

 

Bij wat voor weersomstandigheden wordt de nightwalk 2 the koemarkt afgelast?

Hiervoor verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden (PDF). Houd voorafgaand aan het evenement onze Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. 

 

Welke producten kan ik meenemen en inleveren om de voedselbank te steunen?

 • Rijstproducten
 • Pasta (macaroni, spaghetti enz.)
 • Mixen/saus (voor macaroni, spaghetti enz.) Suiker(klontjes)
 • Meelproducten (bakmeel, pannenkoekmeel enz.)
 • Thee en koffie (gemalen)
 • Frisdrank (fles of pak)
 • Koek(jes), snoep, pinda's, nootjes e.d.
 • Ontbijtgranen/ muesli
 • Groenten/ fruit in blik
 • Vlees/ vis in blik Broodbeleg (pindakaas, hagelslag enz.)
 • Soepen (droog of blik)
 • Sauzen (mayonaise, ketchup enz.) mits lang houdbaar
 • Melk/ koffiemelk (lang houdbaar)
Voedselbank Heerenveen
chevron-down