Ontdek de winter-editie ↓
Ontdek de zomer-editie ↑

Sponsoring

Dankzij de steun uit het bedrijfsleven, Stichting Horeca Oude Koemarkt én de Gemeente Heerenveen lukt het ieder jaar om de begroting van Night of the Koemarkt rond te krijgen. Daardoor komen inmiddels meer dan 10.000 bezoekers op die ene zaterdag in juni GRATIS genieten van dit sprankelende muziekevenement. Uniek in Friesland.

VIP-BEHANDELING

Natuurlijk krijgen de sponsoren van Night of the Koemarkt een VIP-behandeling tijdens het Promsconcert op zaterdagavond 25 juni 2022. Vanaf onze speciale sponsor-loge kunt u tijdens het concert onbeperkt genieten van een hapje en drankje. Ook is onze grote en gezellige sponsor-loge uitermate geschikt om te netwerken met andere ondernemers uit de regio Heerenveen.

 

PRIMA INVESTERING

Night of the Koemarkt gaat uit van de gedachte dat een sponsorinvestering in verhouding moet staan met de tegenprestatie. Door de enorme kwalitatieve groei van ons evenement van de afgelopen jaren is de uitstraling voor onze sponsoren steeds groter geworden.

 

SAMENWERKEN & VERBINDEN

Veel sponsoren zijn al jaren betrokken bij Night of the Koemarkt en hebben hiermee de continuïteit van het evenement gewaarborgd. Er zijn in 2022 vele mogelijkheden om een sponsorvorm in te vullen. Het uitgangspunt is een zeer exclusieve wijze van promotie. De definitieve invulling van het pakket is afhankelijk van de wensen en specificaties van u als sponsor.

 

WORD SPONSOR VAN EDITIE 2022

Sponsor worden is eenvoudig. Lees hiervoor onze Sponsorbrochure 2022 en kies het pakket wat bij uw bedrijf past. 

Vul vervolgens het Sponsorformulier 2022 in en verstuur deze naar onze sponsorcommissie. 

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

EERST MEER WETEN?
Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze ambassadeurs. Zij vertellen u graag wat mogelijk is en wat onze tegenprestatie is. Mail uw contactgegevens naar info@nightofthekoemarkt.com onder vermelding van ‘sponsor worden’.

chevron-down