Sponsoring

Geen sponsoren, geen muziekevenement. Ook deze Zomer-Editie van 2024, hopen we met z'n allen weer een prachtig evenement neer te zetten. Samen met jou als sponsor kunnen veel bezoekers gratis komen genieten van een zomers evenement in hartje Heerenveen.

WORD SPONSOR VAN ZOMER-EDITIE 2024

Bekijk hieronder de sponsorpakketten, kies het pakket wat bij jouw bedrijf past en eventueel nog een advertentie in onze promotiekrant (oplage 26.500).

Vul vervolgens het sponsorformulier 2024 in en verstuur deze naar onze sponsorcommissie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Programma

Het programma voor de sponsoren wordt binnenkort bekendgemaakt. 

 

Wat krijgen sponsoren nog meer?

Het bedrijfslogo van de sponsor komt op onze website en wordt vermeld op en rond het podium, poster en presentatiescherm. Voor nog meer exposure kies je een advertentie in onze promotiekrant (oplage 26.500, verspreiding i.s.m. GrootHeerenveen). 

Eerst meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze ambassadeurs. Zij vertellen je graag wat mogelijk is en wat onze tegenprestatie is. Mail je contactgegevens naar info@nightofthekoemarkt.com onder vermelding van ‘sponsor worden’.

NB: De bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW.

chevron-down