Sponsoring

Wij rekenen met de XMAS-editie ook weer op onze sponsoren. Veel bezoekers kunnen dan gratis komen genieten van een sfeervol en winters evenement in hartje Friesland.

WORD SPONSOR VAN EDITIE 2022

Bekijk hieronder de sponsorpakketten, kies het pakket wat bij uw bedrijf past en eventueel nog een advertentie in onze promotiekrant (oplage 26.500).

Vul vervolgens het sponsorformulier 2022 in en verstuur deze naar onze sponsorcommissie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Programma in een notendop

Sponsoren worden vrijdagmiddag ontvangen in ontmoetingscentrum ’t Skutjse en gaan genieten van muziek, de kerststal, een mystery guest en muziek. Dit doen we natuurlijk onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

 

Na deze officiële opening volgt het muzikale avondprogramma met o.m. het Orkest Koninklijke Marechaussee en diverse artiesten op het Crackplein. 

 

Wat krijgen sponsoren nog meer?

Het bedrijfslogo van de sponsor komt op onze website en wordt vermeld op en rond het podium, poster en presentatiescherm. Voor nog meer exposure kies je een advertentie in onze promotiekrant (oplage 26.500, verspreiding i.s.m. GrootHeerenveen) of een extra vermelding door het sponsoren van een van de aanwezig attracties in het centrum van Heerenveen.

 

Er zijn meerdere mogelijkheden om tijdens deze XMAS-EDITIE iets extra’s te doen en nog meer aanwezig en zichtbaar te zijn als bedrijf en sponsor. 

Eerst meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze ambassadeurs. Zij vertellen u graag wat mogelijk is en wat onze tegenprestatie is. Mail uw contactgegeven naar info@nightofthekoemarkt.com onder vermelding van ‘sponsor worden’.

chevron-down