NOTK JUBILEUM ZOMER-EDITIE 2024

Kom jij naar de Zomer-Editie van Night of the Koemarkt? Dit jaar voor de 26ste keer in hartje Heerenveen.

Machtich moai festival!

Save the dates, 28 en 29 juni 2024

Stichting Night of the Koemarkt hoopt jullie allemaal weer te verwelkomen tijdens de 26e editie van het evenement op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni 2024. Ben jij er ook bij?!

 

Night of the Koemarkt wordt jaarlijks in het laatste weekend van juni georganiseerd in het centrum van Heerenveen. De unieke combinatie van dweilorkesten, popmuziek, musical en klassiek maken dit evenement al ruim twee decennia tot een groot succes. Jong en oud weten de weg naar het Friesche Haagje elk jaar weer te vinden! De organisatie van zowel Heerenveen Dweilt Doorrr als het Promsconcert ligt volledig in handen van Stichting Night of the Koemarkt. Dit in samenwerking met Gemeente Heerenveen en Horeca Oude Koemarkt. 

 

Lees verder

Kleintje Koemarkt 

Vrijdag 28 juni zal kleintje Koemarkt van 21.00 tot 01.00 uur plaatsvinden op het Oude Koemarkt plein. Hier zal Stageline voor jullie klaarstaan! Ze nemen het podium over en hebben maar één doel: een gigantisch feest bouwen. De beste rock, leukste meezingers en foutste guilty pleasures worden in een hoog tempo op je afgevuurd, dus be prepared!

Stageline

Heerenveen Dweilt Doorrr

Een feestelijk muziekprogramma op zaterdag 29 juni in het centrum van Heerenveen waarbij iedereen flink opgewarmd wordt vanaf 14:30 - 17:00 uur voor het avondprogramma. Op 4 verschillende locaties in het centrum van Heerenveen spelen de leukste dweilorkesten en maken we er een gezellig feestje van! Bekijk hieronder welke dweilorkesten komen spelen:

De Harrekieten

De Boljeiers

The Entertainer

It Sil Heve

Dweilorkest Lelystad

De Wodkapel

De Knollentrekkers

Promsconcert line-up

Op de zaterdagavond 29 juni zullen tijdens het Promsconcert (aanvang 20.00 uur) de volgende artiesten optreden:

Bakeytown

Kimberly

Story of Boybands

Tjindjara

Marco Schuitmaker

Roel van Velzen

wil jij sponsor 
zijn van de zomereditie 2024?

Aanmelden
chevron-down