Vrijdag 16 december 2022

Bekijk onderstaand het hele programma op vrijdag 16 december van de Night of the Koemarkt X-Mas Editie 2022
16:30

KICK OF XMAS- EDITIE TIJDENS Sponsorenbijeenkomst

Burgemeester Tjeerd van der Zwan opent de XMAS 3 daagse!
19.00u
Crackplein

FOODTRUCKS EN HORECA OPEN

In onze (bij kou) verwarmde tent vindt u een en al gezelligheid. Mooie tafels waar u aan kunt eten, drinken en gezellig samen zijn. Vanaf 16.30uur vindt de soundcheck voor de avond daar plaats, Uw kans om ook eens achter de schermen mee te kijken/ luisteren.
19.00u
Crackplein

DJ Sipke

Velen kennen Sipke nu als zeer succesvol DJ, die het hele land doorreist om elke zaal op de kop te zetten! Door zijn vlotte manier van draaien, opzwepende teksten en veel enthousiasme zorgt Sipke er voor dat het dak er af gaat!
19.00u
Crackplein

Straattheater

Straattheater wordt verzorgd door Heerenveens mini theater Friesland. Be prepared!
19:00u
Crackplein

Parade

Er zijn 2 theatertenten op het Crackplein aanwezig. Ieder half uur verzorgen zij een optreden. Gratis en toegankelijk voor iedereen. Geniet van deze artiesten.
19.00u
Crackplein

Parade

Het leukste weekend uit in december! Een humoristische theatervoorstelling met muziek en dans terwijl u feestelijk geniet van een hapje en drankje in een van onze tenten.
19:30
Crackplein

KERSTCONCERT ORKEST KONINKLIJKE MARECHAUSSEE EN DE ZANDTOVENAAR

Gratis genieten van de Zandtovenaar onder begeleiding van het Orkest Koninklijke Marechaussee. Het Orkest Koninklijke Marechaussee (voorheen Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee) is een beroeps fanfareorkest. De musici werken voor de Koninklijke Marechaussee waarbij de meesten een deeltijdcontract hebben of muzikant als nevenfunctie hebben. Het orkest speelt tijdens militaire plechtigheden bij de Koninklijke Marechaussee en geeft korpsconcerten. Ook verzorgt het de muziek bij Defensie- en staatsaangelegenheden. Het Orkest staat onder begeleiding van Peter Kleine Schaars. Soliste sopraan Céline Janssen gaat enkele stukken zingen met begeleiding van het orkest. Céline werkt regelmatig als soliste met verschillende orkesten. Recentelijk heeft ze de vrouwelijke hoofdrol gespeeld als Lambertien in de muziektheatervoorstelling ‘Bommen Berend’ in samenwerking met de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ en in 2019 heeft ze in grote theaters tijdens een tour door China de rol van Christine Daaé in ‘The Phantom of the Opera’ vertolkt.
20:15
Crackplein

DJ SIPKE samen met de ZANDTOVENAAR

Muziek en kunst samengebracht
20:45
Crackplein

KERSTCONCERT ORKEST KONINKLIJKE MARECHAUSSEE EN DE ZANDTOVENAAR

Geniet van deel twee van dit indrukwekkende muziekspektakel.
21:30 - 0:00
Crackplein

AANVANG DJ SIPKE

Als warme afsluiting van de avond onder genot van een hapje en drankje.
chevron-down