Nightwalk

Naast Night of the Koemarkt is de NOTK-organisatie ook alweer begonnen met de eerste voorbereidingen van de Nightwalk 2 the Koemarkt. Na de eerste editie in september 2017 is besloten het wandelevenement elke twee jaar te organiseren.

De tweede editie, gepland op 13 september 2019, belooft opnieuw een sfeervolle avondwandeling te worden over fraai verlichte paden door mooi Heerenveen. Na de finish kunnen de voetjes van de vloer tijdens een spetterend feest op de Koemarkt. Hopelijk houden we het dit keer droog…
Mocht het toch regenen, we maken er – net als in 2017 – een big party van!

Loterij

Voor slechts 5 euro extra stoppen we jouw ticketnummer drie keer in de hoge hoed voor onze Nightwalk 2 the Koemarkt loterij! Je ticket is dan niet alleen goed voor de wandeling en bijbehorend feest, maar het is mogelijk ook nog goed voor fantastische prijzen.

Wat dacht je van een LIZ waardecheque van maar liefst 100 euro, een gesigneerd voetbalshirt van SC Heerenveen of misschien een dinercheque voor twee personen bij restaurant de Koningshof? Koop voor 15 euro je ticket + 3 loten en maak kans op deze en vele andere mooie prijzen.

Praktische informatie

Dit jaar werken we niet met startnummers en starttijden. De start is vanaf 20:00 op het gemeenteplein in Heerenveen.

Niks missen? Hou dan ook de enige echte Nightwalk 2 the Koemarkt Facebookpagina in de gaten!


Ticket zijn via de website te bestellen tot 12 september middernacht of aan de kassa op 13 september. Vanaf 18 uur zijn we geopend voor La Fontaine in Heerenveen. Wees er snel bij.

Algemene Voorwaarden  |  Deelnemersreglement | FAQ | Contact