X-mas editie 2021

XMAS-EDITIE van Night of the Koemarkt kan helaas niet doorgaan! 

Vanwege de nieuwe COVID-regels en de onzekerheid over het vervolg van de regels na 4 december kunnen de geplande XMAS-editie van de Night of the Koemarkt (17 en 18 december 2021), de Winter Wijnavond (donderdagavond 16 december 2021) en de Wintermarkt (zaterdag 18 december 2021) helaas niet op de gewenste manier worden georganiseerd. Daarom is in overleg met de Gemeente Heerenveen besloten om deze evenementen niet door te laten gaan voor 2021. 

De vrijwiligers van Night of the Koemarkt hadden al heel veel tijd in de voorbereidingen zitten maar gaan volle kracht voor de 24e Zomer Editie van de Night of the Koemarkt, die gepland staat op 24 en 25 juni 2022. De vrijwillige donaties die wij al van jullie mochten ontvangen zetten we in voor de twee editie’s van 2022. 

Het grootste muziekevenement van Friesland dat gratis toegankelijk is. Een fantastisch promsconcert waarbij pop, rock, klassiek en musical elkaar kruisen en deze unieke combinatie maakt dit evenement al jarenlang tot een daverend succes.